wo 18/01/2018

Inge Cox

Onderwerp: 'Gevoel-intuïtie-emotie en Kleurkwaliteiten'

Wat je voelt is geen toeval.
Waar vertrouw je op als je een keuze maakt?
Wat is het verschil tussen gevoel, intuïtie en emotie?

Als je energie ergens geblokkeerd is in je lichaam staat dat in de weg om het gevoel-emotie en intuïtie harmonieus te verbinden. Je zou het kunnen vergelijken met roeien in een bootje tegen de stoom in. Deze energie blokkades ontstaan vaak uit kleine schommelingen in de energie door dagdagelijkse dingen die we meemaken en ons uit balans brengen. In deze introductie workshop leer je de energie van het lichaam vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Lichtolie op acupunctuurpunten/zones te masseren zodat de energie weer vrij kan stromen.

Een impuls die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanningen en belemmerende levenspatronen. Het is eenvoudig, makkelijk en op elk moment toe te passen. Of je nu op je werk bent, samen met vrienden of familie, voor of tijdens een sport- of yogasessie, er is altijd wel een Kleur-Licht olie die past om een behoefte of een kernkwaliteiten te stimuleren. We werken met Kleur-Licht oliën die je helpen om contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat jou zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept.

Inge Cox studeerde vanuit haar opleiding in de technische medische wetenschap, met oog voor detail, kirlianfotografie, een energetische analyse om de verbindingen te ontdekken die verbonden zijn met een klacht en verwijzen naar de oorzaak waardoor je energiebalans wordt verstoord. Geboeid door een energetische benadering van het leven, zoals die o.a. in oosterse filosofieën terug te vinden is volgde zij de opleiding: acupunctuur, kleurenpunctuur, kleur-lichttherapie, diverse massagevormen en ontwikkelde zij haar eigen kleur-licht oliënlijn om energiepunten en lichaamszones te stimuleren.

Om de diepere lagen van de mens aan te spreken specialiseerde zij zich in het werken met kleur-lichtfrequenties op de huid die het zelfhelend vermogen van het lichaam aanspreken. Inge ondersteunt je om de weg terug te vinden naar meer balans in je gezondheid, om de signalen van je lichaam beter te begrijpen, contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat je zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept.

Een diploma medische en psychosociale basiskennis van stichting hoger onderwijs in Nederland geeft haar nog meer inzicht om mensen professioneel te begeleiden en regulier door te verwijzen indien nodig. In haar gezin staat een natuurlijke levensvisie en een gezonde (op)voeding centraal. De verbinding van heling en spiritualiteit vormen voor haar een ongekende eenheid.

Inge cox is bezieler Kleur-Licht oliën www.ingecox.eu en www.sanbao.be