do 19/04/2018

Peter Van Herck

Onderwerp: 'De eenvoud van Ayurveda'

Ayurveda is een geest-lichaam geneeskunst uit India. Hoewel erg oud, lijkt het gemaakt om antwoorden te geven op de uitdagingen van de Westerse mens in de 21e eeuw.

Ayurveda brengt ons terug naar dat wat we eigenlijk al weten. Het wijst ons op de onveranderlijke wetmatigheden in de natuur en het onveranderlijke achter de veranderingen.
Ayurveda kijkt naar de energetische balans of onbalans en zal via voeding, leefwijze en management van de geest zorgen dat je terug goed in je vel zit, in je kracht staat en een blij hart voelt.

Peter Van Herck is al meer dan 25 jaar bezig met Ayurveda.
Na zijn bachelor geneeskunde, verdiepte hij zich in de homeopathie, acupunctuur, Reiki en Bach bloesems en Tantra. Naast zijn werk in de Ayurveda praktijk Borgerhout en Arendonk, geeft hij regelmatig gastcolleges in Nederland.  Sinds 10 jaar is Peter ook de bezieler van de tantrapraktijk Antwerpen.

Naast zijn jarenlange ervaring als Ayurveda-specialist is hij een bevlogen en boeiende verteller die je moeiteloos meeneemt vanuit zijn inspirerende visie gebaseerd op eeuwenoude (Ayurvedische) kennis...